Jag hjälper dig med personlig vägledning och personlig utveckling i Ljungby med omnejd.

personlig vägledning ljungby, personlig vägledning värnamo, personlig utveckling ljungby, personlig utveckling värnamo

Anna - Själens Längtan

Ikigai
Jag vägleder och stöttar andra i sin inre resa.
Jag bidrar till en sannare och ljusare värld. 
Jag är sann och ser resan som en del av målet.


Om mig:
När jag första gången (i vuxen ålder) kom i verklig kontakt med mitt inre och mitt sanna jag blev jag både förvånad och rädd. Jag hade tryckt undan mitt sanna jag så långt att jag trodde att jag levde sant och sunt. Jag förväntade mig att det var "kört", att jag skulle må som jag gjorde då, att det var så det skulle vara, att jag hade valt ett liv och fick liksom finna mig i det. Jag hade förbisett mina behov så länge att jag glömt dem, jag hade valt att lägga all fokus på hur andra mådde och ta på mig deras olycka och styra upp kring andra och medla så att allt skulle vara lugnt utåt sett. Men efter bara en session med soulful transformation work insåg jag att det var inte försent och det var inte tänkt att jag skulle stå kvar och fortsätta skylla på omständigheter och andra för det som hände mig. Jag hade ett ansvar för hur jag levde och mådde. Jag kunde förändra och förbättra. Jag hade ett val om jag ville.

Jag valde där och då att gå framåt.
Lyssna mer inåt än utåt.
Jag öppnade upp för min mediala förmåga att lyssna på universum och verkligen följa min intuition.
Jag gav efter för min lust att inte passa in och valde att satsa på mig och det jag tror på och det jag verkligen ville - jag följde min Själs Längtan.

Vilken är din Själs Längtan?
Vad är din ikigai - det som får Dig stiga upp på morgonen?

Jag utbildade mig till coach och vidareutbildar mig till soulful transformation work terapeut - har tillgång till alla verktyg och gör just nu mina övningstimmar för att få mitt diplom. Jag låter guider, änglar och ärkeänglar vara en naturlig del av mitt liv och tror på andevärlden och tidigare liv. När jag är sann och tilllåter mig vara just den jag är mår jag så förbannat bra. Det är jag värd och det är inte egoism det är självkärlek.
När jag mår bra mår min familj också bättre.

Vad jag gör när vi ses:

Coaching:
Har du ett problem eller ett mål du inte riktigt kommer fram till? 

Jag ställer kraftfulla frågor och vägleder Dig framåt. Utmannar Dig att tänka annorlunda och hjälper dig se hinder - undanröja dem och lägga fokus på möjligheterna och föra dig närmare ditt mål eller hitta en rimlig lösning på problemet.

Medial coaching:
Här tar vi till hjälp från Universum - min Guide, andra guider, änglar - nära och kära som lämnat jordelivet, ärkeänglar och min intuition för att få hjälp att se det du inte hittar i Dig och få nytt synsätt, nya ideér och komma till rätta med problemet eller nå Ditt mål.
 

Reiki healing:
Reiki healing är fantastiskt och både ger energi och lugnar stressade själar. Läker ditt inre och healing kan skickas både bakåt och framåt i tiden. Inget är för stort eller för smått... En session går till som så; att du kommer till mig och jag ber dig ligga så bekvämt som möjligt på britsen och slappna av. Jag blir sedan en intuitiv kanal för reikins fantastiska, magiska, kraftfulla, vackra och ljusa energi och med hjälp av den går jag igenom och hjälper healingen hitta rätt. 
I bästa fall upplever du ett hallelujamoment och i sämsta fall (vilket är bra) känner du dig lugnare samtidigt piggare - som när man sovit riktigt gott en hel natt man är liksom utvilad, lätt och lite yrvaken.
varmt välkommen att boka din session NU!

Parövningar:
Ibland går det lite stå i våra relationer och vi behöver lite nya vägar att gå, lära oss lite nya danssteg och hitta våra styrkor - ett starkt JAG ger ett starkt vi.
Jag har övningar och olika tips att ge för att - om inte annat ge er en stund tillsammans - låta er se på varandra i ett nytt ljus och förhoppningsvis lära er några nya steg!
Passar lika bra för alla par eller relationer. (förälder - barn, syskon, vänner, kärlekspar)

Medial rådgivning/vägledning:
I ca 30 minuter får du ocencurerat ta del av det som kommer till mig angående det du valt - mål, problem, vardagen eller vad du vill - som ämne.
Du får sedan ca 15 minuter att ställa några frågor.

Kan även fås skriftligt. 


Hos mig kan du genom personlig vägledning få hjälp med personlig utveckling.
Jag välkomnar alla, vare sig du befinner dig i Ljungby eller andra närliggande områden, så som Värnamo m.fl.